نشانگان پیش از قاعدگی و 5 توصیه به خانم ها
به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، اولین نکته ای که هر خانمی برای حل مسائل روحی ناشی از نشانگان پیش از قاعدگی باید بداند این است که این حالت به هیچ وجه یک بیماری روانی نیست. فقط شرایطی روحی خاصی است که باعث می گردد سختی های کار و روابط اجتماعی و همین طور مسائل موجود در روابط عاطفی بیمار پررنگ تر از همواره به نظر بیاید. خانمی که دچار چنین مسائلی می گردد، می تواند خیلی راحت به همسر، خانواده یا دوستان نزدیک خود بگوید که فعلا در دوره نشانگان پیش از قاعدگی است و از نظر روحی به پشتیبانی آنها نیاز دارد.

نشانگان پیش از قاعدگی و 5 توصیه به خانم ها
اولین نکته ای که هر خانمی برای حل مسائل روحی ناشی از نشانگان پیش از قاعدگی باید بداند این است که این حالت به هیچ وجه یک بیماری روانی نیست. فقط شرایطی روحی خاصی است که باعث می گردد سختی های کار و روابط اجتماعی و همین طور مسائل موجود در روابط عاطفی بیمار پررنگ تر از همواره به نظر بیاید. خانمی که دچار چنین مسائلی می گردد، می تواند خیلی راحت به همسر، خانواده یا دوستان نزدیک خود بگوید که فعلا در دوره نشانگان پیش از قاعدگی است و از نظر روحی به پشتیبانی آنها نیاز دارد. مسلما این کار شرایط را برای او ساده تر خواهد نمود، حتی خانم هایی هستند که در این دوره علایم شدیدی پیدا می نمایند و زندگی آنها درست مثل جهنم می گردد اما این افراد هم نباید از چیزی بترسند. مراجعه به مشاور یا روان شناس و در میان گذاشتن مسائل با او تقریبا همه چیز را حل خواهد نمود. کلید موفقیت در مواجهه با علایم نشانگان پیش از قاعدگی بالا بردن آگاهی نسبت به خصوصیات این دوره است. در واقع کسی که بیشتر می داند بهتر عمل می نماید.
1.دارا بودن علایم نشانگان پیش از قاعدگی نشانه افسردگی نیست:
افسردگی و نشانگان پیش از قاعدگی دو حالت خلقی کاملا متفاوت هستند. البته پزشکان در موارد خاصی از داروهای ضدافسردگی را تجویز می نمایند اما این موضوع نشانه ابتلای فرد به بیماری افسردگی نیست.
2.نشانگان پیش از قاعدگی ممکن است نشانه یک بیماری جسمی باشد:
بعضی بیماری ها علایمی شبیه نشانگان پیش از قاعدگی دارند. مثلا اختلالات تیرویید، اختلالات اضطرابی و حتی بیماری دیابت بنابراین باید به پزشک مراجعه کرد و با نظر او از نداشتن چنین بیماری هایی مطمئن شد.
3.گاهی نشانگان پیش از قاعدگی بیماری های روحی و جسمی دیگر را تشدید می نماید:
بیماری های متعددی وجود دارند که نشانگان پیش از قاعدگی باعث بدتر شدن آنها می گردد. مثل میگرن، دیابت، آسم، نشانگان روده تحریک پذیر، صرع، افسردگی، اختلال اضطرابی، سوءمصرف مواد و بسیاری موارد دیگر. اگر خانمی به هر یک از این بیماری ها مبتلا باشد باید در خصوص نحوه کنترل علایم نشانگان پیش از قاعدگی حتما با پزشک خود مشورت کند.
4.گاهی افرادی که قاعده نمی شوند هم دچار علایم نشانگان پیش از قاعدگی می شوند:
خیلی اوقات خانم هایی که در سنین باروری هستند، بدون قاعده شدن علایم نشانگان پیش از قاعدگی را پیدا می نمایند. به خصوص آنهایی که قاعدگی های نامنظم دارند یا تازه زایمان نموده اند اما بیشتر مواقع خانم هایی که به سنین یائسگی نزدیک می شوند یا جراحی هیسترکتومی (درآوردن رحم) انجام داده اند چنین حالتی را تجربه می نمایند.
5.نشانگان پیش از قاعدگی با افزایش سن بدتر می گردد:
بیشتر تحقیقات علمی نشان داده هر چه سن بالاتر می گردد نشانگان پیش از قاعدگی شدیدتر می گردد، البته این علایم فقط تا دوره یائسگی وجود دارد و پس از آن از بین خواهد رفت. بنابراین بهتر است خانم هایی که علایم نشانگان پیش از قاعدگی را دارند، حتما سعی نمایند روش مقابله با این علایم را در همان مراحل اولیه و خفیف تر بیاموزند.
منبع: www.salamat.com
منبع: راسخون