تاول پوست و صورت

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، تاول بر روی صورت نه تنها باعث ایجاد احساس ناخوشایند در فرد می شود، بلکه می تواند نشانه ای از یک بیماری جدی نیز باشد. اغلب، علائمی که همراه با تاول هستند، سرنخ هایی برای تشخیص دلیل اصلی این مشکل می باشند.

تاول پوست و صورت ظهور تاول بر روی صورت، گردن، کمر و بخش های دیگر بدن یکی از واضح ترین علل کهیر است. تاول ها به صورت دانه های قرمز رنگ و پراکنده ای ظاهر شده و مشابه بثورات پوستی باعث ایجاد خارش و تحریک نواحی آسیب دیده می گردند.

به صورت تدریجی کل بدن با تاول های قرمز و سفید پوشیده می شود. علت بروز تاول چیست؟ تاول، زنان و مردان از همه گروه های سنی را تحت تأثیر قرار می دهد. علائم شایع کهیر در بچه ها می باشد. افرادی که حالت تهوع دارند، بیشتر مستعد ابتلا به این نوع از اختلالات پوستی می باشند. با این حال، تاول ها می توانند به علت عفونت، گزش حشرات، تب یا بعضی انواع واکنش های آلرژیک حاصل از مصرف بعضی غذاها نیز ایجاد شوند. علل اساسی بروز تاول در زیر ذکر شده است.

کهیر

هنگامی که بدن در تماس با آلرژن های خطرناکی که باعث تحریک انتشار هیستامین ها در بدن می شوند، قرار می گیرد، کهیر بر روی صورت مشاهده می شود. سلول های دفاعی بدن در این شرایط برای مقابله با آلرژن ها فعال می شوند. نتیجه این واکنش آلرژیک، ظهور تاول هایی بر روی صورت و گردن می باشد. کهیر مسری بوده و می تواند از یک بخش از بدن به بخش های دیگر بدن نیز توسعه یابد. تاول ها برای مدت چند ساعت یا بیشتر بسته به شدت واکنش باقی می مانند.

داروها

تاول های پوستی خارش دار بعضی مواقع بر اثر داروهای قوی ایجاد می گردند. اغلب بچه ها از آلرژی دارویی هنگامی که بدن آن ها قادر به مقاومت به دوزهای بالای دارو نیست، رنج می برند. چنین مواردی اغلب هنگامی که کودک از تب رنج می برد و به طور همزمان داروهای دیگری نیز برای او تجویز می شود، مشاهده می شود. بثورات پوستی قرمز رنگ بر روی پوست ظاهر می شود که خارش دار بوده و باعث تحریک زیاد بدن می گردند. بثورات آلرژیک نیز ممکن است در صورتی که کودک شما تحت دوز داروهای نو مانند داروهای سولفا یا آنتی بیوتیک ها قرار بگیرد، توسعه یابد.

مواجهه با نور آفتاب

مواجهه منظم با نور آفتاب یکی از دلایل اصلی ظهور تاول های قرمز رنگ بر روی صورت می باشد. بثورات پوستی خارش دار به واسطه آسیب ناشی از اشعه ماوراء بنفش ایجاد می شود. این تاول ها ممکن است به واسطه استفاده بیش از حد از کرم های ضد آفتاب نیز ایجاد شود. ترکیبات موجود در این کرم ها هنگامی که سازگار با پوست شما نباشند، باعث بروز تاول هایی می گردند. در این شرایط پوست تغییر رنگ داده و تکه های سفید رنگی بر روی پوست توسعه می یابد. همان اثرات هنگامی که محصولات مراقبت از پوست مانند سفید کننده ها و مواد آرایشی ناسازگار با پوست نیز استفاده شود، مشاهده می شود.

علائم دیگر ظهور تاول های صورت

نیش حشرات، آلرژی به مواد غذایی، آلرژی به پارچه، لوسمی، تب هاری، عفونت ویروسی، گلو درد و تغییرات فصلی

شیوه های درمانی

تاول ها معمولاً برای مدت 24 ساعت بر روی صورت باقی می مانند. این تاول ها در صورتی که خفیف باشند، به سرعت ناپدید می شوند. تحت شرایط شدید، تاول ها به تدریج به قسمت های گردن، دست ها، کمر، قفسه سینه و شکم توسعه می یابند. در صورتی که تاول ها علامتی از بروز کهیر باشند، باید شیوه های درمانی کهیر به کار گرفته شود. بنابراین به منظور درمان سریع بیماری باید علت دقیق بروز این تاول ها را تشخیص دهید. شایع ترین نوع داروهایی که برای درمان تاول ها استفاده می شوند، داروهای ضدآلرژن و آنتی هیستامین ها هستند. برترین گزینه درمانی استفاده از شیوه های درمان طبیعی جهت درمان بثورات و تاول های پوستی می باشد. پزشکان معتقدند که ظهور تاول ها و بثورات پوستی بر روی صورت و بخش های دیگر بدن ممکن است به علت وقوع عفونت ویروس هرپس سیمپلکس باشد. در چنین مواردی، داروهای خاصی به منظور از بین بردن عفونت تجویز می شود. برترین گزینه درمانی استفاده از شیوه های درمان طبیعی جهت درمان بثورات و تاول های پوستی می باشد. ریختن آب سرد بر روی صورت و استفاده از تکه های یخ بر روی آن ها می تواند به رهایی از احساس خارش و سوزش یاری کند. شما می توانید مغز گیاه آلوئه ورا را نیز منجمد نموده و آن را برای نرم کردن پوست صورت بر روی آن بمالید.

ظهور ناگهانی تاول ها موضوعی جدی نیست. این تاول ها ممکن است یک شبه ناپدید شوند. در صورتی که تاول ها برای مدتی طولانی بر روی صورت باقی ماند، بهتر است با پزشک مشورت نموده و در پی یافتن شیوه های درمانی مناسب در این زمینه باشید. درمان مناسب قادر به ریشه کن ساختن کامل تاول های قرمز و سفید رنگ از صورت و بازیابی مجدد بافت نرمال صورت خواهد بود.

چند روش برای درمان تاول ها

لایه بالایی پوست یا همان اپیدرم به عنوان سدی بین پوست داخلی و محیط خارجی عمل می نماید. زمانی که لایه بیرونی پوست دچار سائیدگی یا فشار بیش از حد می شود پوست خارجی به عنوان یک سیستم دفاعی تاول ایجاد می نماید تا از فشار مداوم جلوگیری کند.

تاول ها پس از مدتی خود به خود بهبود می یابند. هنگام ایجاد تاول در هر جای بدن مراقب باشید تاول ها پاره نشود، زیرا درصورت باز شدن تاول ممکن است عفونت شکل بگیرد. چندین دارو و روش طبیعی برای سرعت بخشیدن به فرایند بهبود تاول ها وجود دارد که در این جا به دو تا از آنها اشاره می شود.

تاول ها در پاشنه و انگشتان پا
تاول ها روی انگشتان پا معمولاً بر اثر اصطکاک ایجاد می شود. یکی از مهم ترین عوامل ایجاد تاول در پا پوشیدن کفش های نامناسب و غیر استاندارد می باشد. کفش های صندل و دیگر کفش هایی که روی پا سائیده می شود می تواند منجر به ایجاد تاول در انگشتان پا شود.

توجه داشته باشید در صورتی که قبل از ایجاد تاول عامل تحریک کننده را ازبین ببرید محل به سرعت بهبود خواهد یافت. به عنوان مثال اگر بعد از ایجاد سوزش در قسمتی از پاها به سرعت کفش های خود را با یک کفش مناسب عوض کنید در عرض چند روز شاهد بهبود محل تاول خواهید بود. بعلاوه برای جلوگیری از اصطکاک بیشتر می توانید محل مورد نظر را با باند های چسبی یا باند گازی بپوشانید. چرب کردن محل مورد نظر با یاری وازلین می تواند به بهبود محل تاول یاری کند.

آلوئه ورا
داخل برگ های آلوئه ورا ماده ژله ای مانند وجود دارد که خاصیت های دارویی بسیاری دارد. از جمله خاصیت های این ماده ژله ای تاثیرات ضد التهابی و کلاژن سازی است که به بازسازی سلول های مرده و بهبود زخم یاری می نماید.

در حال حاضر پماد های زیادی با ترکیبات آلوئه ورا فراوری شده است که می توانید به راحتی آن ها را از داروخانه تهیه کنید و یا حتی ماده ژله ای داخل برگ های آلوئه ورا مستقیم بر روی محل تاول ها بمالید.

منبع: Buzzle

منبع: راسخون

به "تاول پوست و صورت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاول پوست و صورت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید