چرا سرطان ارثی نیست؟

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، سرطان ژنتیکی است، اما اغلب خود جهش برای ایجاد سلول سرطانی کافی نیست. با توسعه و توسعه سرطان در بدن، محیط خاص ایجاد و متابولیت های خاصی را معرفی می گردد سپس به یک بیماری خودجوش تبدیل می گردد و اینجاست که سرطان به عنوان یک اختلال متابولیک به راستی مهم می گردد.

چرا سرطان ارثی نیست؟

محقق دانشگاه آلبرتای کانادا معتقد است که دیدگاهی جامع تر، بیماری سرطان را بسیار قابل پیشگیری تر، قابل فهم تر و به طور بالقوه بسیار قابل درمان تر نشان می دهد.

به گزارش یورکالرت، اگرچه سرطان یک بیماری ژنتیکی یا ارثی محسوب می گردد، اما مولفه ژنتیکی تنها یک قطعه از این پازل است و طبق آنالیز تحقیقاتی به وسیله یک متخصص برجسته در دانشگاه آلبرتا، محققان باید عوامل محیطی و متابولیک را نیز در نظر بگیرند.

دیوید ویشارت، استاد بخش علوم زیستی و علوم محاسباتی دانشگاه آلبرتا گفت: به طور تقریبی تمام نظریه های مربوط به علل سرطان که در چند قرن گذشته ظهور نموده اند را می توان به سه گروه بزرگ تر دسته بندی کرد.

اولین نظریه سرطان را به عنوان یک بیماری ژنتیکی در نظر می گیرد که بر روی ژنوم یا مجموعه دستورالعمل های ژنتیکی که با آن متولد شده اید، تمرکز می نماید.

نظریه دوم حاکی از آن است که سرطان یک بیماری محیطی است که بر روی مواجهه کل اکسپوزوم تمرکز می نماید و شامل همه چیز هایی است که بدن شما در طول زندگی در معرض آن قرار می گیرد.

سومین نظریه سرطان را به عنوان یک بیماری متابولیک می داند که بر متابولوم یعنی تمام محصولات جانبی شیمیایی فرآیند متابولیسم، تمرکز دارد.

تا به امروز روی دیدگاه متابولیک تحقیقات زیادی انجام نشده است، اما این دیدگاه در حال جلب توجه دانشمندان بیشتری است که آغاز به درک نقش متابولوم در سرطان نموده اند.

ژنوم، اکسپوزوم و متابولوم با هم در یک حلقه بازخورد با توسعه و توسعه سرطان عمل می نمایند.

ویشارت اعلام کرد: طبق داده ها، سرطان های ارثی تنها 5 تا 10 درصد از کل سرطان ها را تشکیل می دهند. 90 تا 95 درصد دیگر به وسیله عواملی در اکسپوزوم ایجاد می شوند که به نوبه خود باعث جهش ژنتیکی می شوند. این نکته مهمی است که باید در نظر گرفت، زیرا نشان می دهد سرطان اجتناب ناپذیر نیست.

متابولوم برای این فرآیند بسیار مهم است، زیرا آن سلول های سرطانی جهش یافته ژنتیکی به وسیله متابولوم خاص سرطان حفظ می شوند.

وی اظهار کرد: سرطان ژنتیکی است، اما اغلب خود جهش برای ایجاد سلول سرطانی کافی نیست. با توسعه و توسعه سرطان در بدن، محیط خاص ایجاد و متابولیت های خاصی را معرفی می گردد سپس به یک بیماری خودجوش تبدیل می گردد و اینجاست که سرطان به عنوان یک اختلال متابولیک به راستی مهم می گردد.

دیدگاه جامع که در آن ژنوم، اکسپوزوم و متابولوم همگی به هنگام اندیشیدن درباره سرطان به طور هماهنگ در نظر گرفته می شوند، نویدبخش یافتن درمان ها و غلبه بر محدودیت های مشاهده، تنها یکی از این عوامل است.

ویشارت شرح داد: برای مثال، محققانی که فقط بر دیدگاه ژنتیکی تمرکز می نمایند، در پی جهش های خاصی هستند. مشکل این است که حدود 1000 ژن وجود دارد که در صورت جهش می توانند سرطانی شوند و به طور معمول حداقل دو جهش مختلف در این سلول ها برای رشد سرطان ضروری است به این معنی که میلیون ها جفت جهش بالقوه وجود دارد و محدود کردن احتمالات، زمانی که در پی درمان های نو هستید، ناامیدنماینده است.

وی گفت: وقتی سرطان را از منظر متابولیک در نظر می گیریم فقط چهار نوع متابولیک اصلی وجود دارد. به جای کوشش برای یافتن یک برنامه درمانی برای یک ترکیب جهش خاص در میان یک میلیون، مشخص نوع متابولیک سرطان بیمار می تواند بلافاصله پزشکان را در تصمیم گیری در خصوص برترین درمان برای سرطان خاص خود هدایت کند.

ویشارت اضافه نمود: درواقع فرقی نمی نماید که سرطان کجاست، اما چیزی است که باید از شر آن خلاص شوید به همین علت پیشرفت یا رشد آن مهم است. این سوال پیش می آید که سوختی که این موتور را نیرو می دهد، چیست؟

وی هشدار داد که ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی هنوز به ترکیبی از درمان ها برای سرطان احتیاج دارند و اعلام نمود که درک عمیق تر متابولوم و نقش آن در حلقه بازخورد سرطان نیز برای پیشگیری از سرطان حیاتی است.

اگر ما علل سرطان را درک کنیم، می توانیم علل شناخته شده، مسائل مربوط به سبک زندگی را که خطر ابتلا به سرطان را ایجاد یا افزایش می دهند، برجسته کنیم.

از جنبه پیشگیری، تغییر متابولیسم ما به وسیله تعدیل سبک زندگی، تفاوت بزرگی در بروز سرطان ایجاد خواهد نمود.

منبع: فرادید

به "چرا سرطان ارثی نیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا سرطان ارثی نیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید